Alla inlägg under januari 2010

Av Anders o Lisa - 18 januari 2010 16:49

Det ringde en kvinna till Scilla idag...

   ...mormor! "Det var längesen du kom o hälsa på..." lät det i luren.


   Det var tur att svärmor inte såg vad som utspelade sig tidigare på förmiddagen. Kroken-ensamblen övade på en diabolisk version av "My Fair Lady". Men å andra sidan kan de här varelserna göra hur mycket djävulstyg som helst och det skulle ändå låta: "Ååh, goa, goa Klara! Ho´ä go´ho´! Se va´söt ho´ä!" :) 

Av Anders o Lisa - 18 januari 2010 12:43

Hundarna fick idag en dos mental stimulans.

  

Vad väntar Hanna på?


   Jo, DogBrick! Hon har bara gjort det en gång tidigare, så hon behöver fortfarande lite hjälp på traven. 


   Köbildning i köket, vem blir näst på tur?


   Klara har ju gjort detta några gånger nu, så det går ganska fort för henne. Det bästa med DogBrick är att man successivt kan försvåra det!


   Scilla är veteran i sammanhanget, så hon fick köra DogSmart, en annan variant. Klossarna föll som furor! Andra dagar är det igentejpade toarullar med Frolic som gäller. Vi kan varmt rekommendera de här spelen. Efteråt sover de som stockar!


/A o L

Av Anders o Lisa - 17 januari 2010 13:10

px; width: 515px; height: 500px;">

Jag är ingen vintermänniska, så idag infann sig ett behov av att minnas den gångna sommaren. Här kommer några smakprov! De två första korten är tagna av Håkan Persson


  AxRace Poor Knights, Moneystep´s Tala, AxRace Tarte Tartin och Idomic´s el Toqepie. 

   1a Poor Knights     2a Tarte Tartin    3a Tala    4a Toqipie. Vi visste inte innan vilken kapacitet Klara hade, så redan efter första försöksheatet log vi från öra till öra. Att slutligen hamna bland dessa hundar i B-final och med semi gjorde bilresan hem till Åmål lätt!


   Helgen efter Norrköping bar det av till Kalmar. Det var en könsdelad tävling (vilket vi gillar bäst!) och Klara slutade som 3a i A-final!

1a AxRace Mocca Mousse  2a Moneystep´s Paánga  3a Klara och 4a AxRace Vegetariana. Här kom hon i sällskap med syrran som är otroligt snabb, en utav dem!


     Sedan kunde det se ut så här i Kroken, de dagar som inte regnade bort.

Scilla är galen i bollar - påminner hon inte om ett sjölejon!?

Klara har sökt sig till skuggan - ligger och chillar.


   Vill avsluta med denna bild som Anders har tagit - Åhhh vad jag längtar!

/L

Av Anders o Lisa - 16 januari 2010 19:10

Scilla kollar på TV och Hanna smakar Amarula!

Av Anders o Lisa - 16 januari 2010 16:11

Idag har vi skapat ett konto på YouTube, så att vi kan lägga ut lite filmer här på bloggen! Tyvärr är kvaliten lite dålig, men det beror på att vi filmar med en mindre digitalkamera av märket Olympus.

Filmades 24e nov -09. KrokenKören tränar!


Av Anders o Lisa - 15 januari 2010 12:30


  

...allt negativt som skrivs om mig är lögn och förbannad osanning!"

Av Anders o Lisa - 15 januari 2010 10:56

...man kan tänka sig!

  *

Igår kväll märkte Lisa något trevligt!


      Nya Byssingar! De gamla mjölktänderna hänger antagligen kvar i min tröja. Igår visslade jag på ledmotivet till filmen 2001 (heter den så?) - då blev Hanna som tokig, och hoppade och bet. Vid någon av flygturerna fick hon tag i fållen på tröjan och "Ritsch!"  Ska nog inte bli förvånad om det skramlar om tvättmaskinen när tröjan tvättas :)


/A o L

Av Anders o Lisa - 14 januari 2010 14:23


...börjar tjusa nu. Hanna har idag sprungit mer än hon gjort tidigare, och längre rundor. Det är så kul att se, när de själva börjar tycka att detta är skönt och roligt!



  
   "Nu räcker det, jag blev ju trött!"
IGÅR;
  
Detta som synes på bilden, är en sällsynthet. Det man ser är en man i sina bästa år, ivrigt stakandes i alldeles för djup och lös snö, med alltför korta stavar. Det kanske var slalomstavarna nu när jag tänker efter... Inte nog med ovanstående, stavar brukar ju ha någon form av "rosett" en decimeter från spetsen. På den ena staven saknades just en sådan. OK, användandet av en dylig under rådande omständigheter (läs djup nysnö) bereder Den Ivrige Stakaren ett problem som närmast kan liknas vid att Den Ivrige Stakaren haltar fram, på skidor från 60-talet, flåsandes, eftersom Den Ivrige inte direkt är en sportsman, och därmed saknar En Stolt Skidåkares lungkapacitet...
Efter tre varv återvänder han till huset. Väl inne i värmen, svettas Stakaren ymnigt, men med pondus deklamerar han att "Detta blir bra!" till kvinnan i värmen som skeptiskt skakar på huvudet. Den Ivrige Stakaren tänker: "Vad är det med henne, nu har ju Kroken sin första RUNDBANA!" 
/A

Presentation


Välkommen!

Rösta!!

Varifrån kommer du?
 Syd
 Öst
 Väst
 Mellan
 Norr
 Europa

Fråga mig

2 besvarade frågor

Familjen


KLARA - Moneystep´s Tala (2008.08.04)
e. Jykä v.d. Spaarne Meute
u. Moneystep´s Tre Rand

ELTON - Old Road´s Kroken (2011.11.04)
e. Blits v.d. Spaarne Meute
u. Old Road´s Chakira

^^^ ^^^

ANDERS - Hedströms Anders (1974.09.27)
e. Torbjörn
u. Aina

LISA - Johanssons Lisa (1967.01.03)
e. Sven
u. Elsa

Gästbok

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards